5 High ticket Affiliate marketing programma's

Affiliate marketing heeft het internet overgenomen en is een populaire manier geworden om online geld te verdienen. Er zijn echter veel verschillende soorten affiliate marketingprogramma’s die niet altijd aan je verwachtingen voldoen. Deze programma’s omvatten meestal goedkope producten zoals digitale producten of producten zoals e-boeken. Ben je op zoek naar een manier om veel geld te verdienen met affiliate marketing, dan richt je je het beste op high ticket items. Denk hierbij aan lidmaatschappen of duurdere fysieke producten zoals auto’s en boten. Dit is alles wat je moet weten over high ticket affiliate marketing programs in Nederland.


HighticketaffiliatePic1

Wat is High ticket affiliate marketing

High ticket affiliate marketing, ook wel high ticket affiliate marketing genoemd, is een vorm van affiliate marketing waarbij de handelaar hoogwaardige producten of diensten aanbiedt. Een item met een hoog ticket is een product of dienst met een waarde van € 100 of meer. Alhoewel het vrij simpel is om te starten met affiliate marketing, is het lastiger om high ticket affiliate marketing programma’s te vinden.

Doe je goed onderzoek naar high ticket affiliate marketing, dan merk je al snel dat de hogere bedragen te verdienen zijn. Je richt je in dit geval meestal op het verkopen van cursussen of producten met een zeer hoge waarde, zoals auto’s en boten.

Wat zijn de voordelen van high ticket offers te promoten?

Het promoten van high ticket offers heeft verschillende voordelen. Allereerst is de commission rate hoger dan bij low ticket affiliate marketing. Voor één verkoop ontvang je dus een hogere commissie die soms oploopt tot maar liefst € 2000. Focus jij je dus als affiliate marketeer op high ticket affiliate marketing, dan is het met één of twee verkopen per maand mogelijk om een acceptabel maandsalaris op te bouwen.

Hiernaast is het met high ticket affiliate marketing mogelijk om te profiteren van de kennis en kunde van iemand anders, zonder juridische lasten van bijvoorbeeld het ontwikkelen van een product, te hoeven dragen. Je hebt niet te maken met het beschermen van je merk of product, maar profiteert wel van een commissie voor het promoten van deze producten of diensten.

Start je met high ticket affiliate marketing dan kun je bovendien op verschillende manieren verdienen. Dit zijn de meest voorkomende manieren van verdienen bij high ticket affiliate marketing:

 • Terugkerende maandelijkse commissies waarbij je elke maand, zolang het abonnement of de cookie geldig is. Dit is vaak het geval bij het promoten van abonnementen.
 • Second-tier commissies: je krijgt een deel van elk item dat door andere affiliates wordt verkocht. Om deze commissie te ontvangen verwijs jij andere affiliate marketeers door naar het affiliate programma van de aanbieder.
 • Backend commissie: zodra een klant een product heeft gekocht, wordt de klant geregistreerd voor een retargeting campagne. Op deze manier kun je de klant introduceren aan vergelijkbare producten.

De 5 beste high ticket affiliate programma's

 1. Freedom24 – categorie: Finance

  Freedom24 Site

  Freedom24 is een online beleggingsplatform waar je naast reguliere beleggingen ook kunt beleggen in IPO’s. Eind 2022 telde het platform maar liefst 400.000 gebruikers uit 35 landen. Word je affiliate van Freedom24 dan kun je je aanmelden via Daisycon. De gemiddelde commissie die je ontvangt voor het promoten van de beleggersrekening bij Freedom24 is maar liefst € 2000. Je krijgt via Freedom24 toegang tot tools als affiliate links, banners en widgets die je op je website kunt plaatsen.

  Run jij een website in de categorie Finance of heb je affiniteit met financiële producten? Dan is Freedom24 een mooie aanbieder om mee te beginnen. Het platform is namelijk niet alleen wereldwijd vertrouwd, maar biedt ook transparante tracking van je resultaten en het is bovendien mogelijk om de winst te optimaliseren met CPL, CPA en CPD uitbetalingen. De aanbevelingen van Freedom Finance staan op de 1e plaats in de ranglijst van voorspellingen van Bloomberg en het platform staat onder toezicht van de CySec, BaFin & SEC. Kortom: Freedom24 is een betrouwbare high ticket affiliate aanbieder waar je een passief inkomen mee kunt opbouwen.


 2. NLP Online Practitioner

  NLPacademie Site

  De NLP Online Practicioner is een 14-weekse cursus, geschikt voor iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. Je leert in deze cursus hoe je communicatie naar anderen kunt verbeteren, hoe je meer vrijheid kunt ervaren en leer je meer over wie jij bent, voelt, denkt en doet. Ga je aan de slag met high ticket affiliate marketing via NLP Online Practicioner, dan kun je flink profiteren van ontwikkelingen in de maatschappij. Nu veel mensen de balans tussen werk en privé weer proberen te vinden, zijn zij op zoek naar manieren om dit proces te versnellen.Het logische gevolg zijn meer verkopen op cursussen en opleiding zoals de NLP Online Practicioner cursus. In feite maak je bij deze aanbieder dus gebruik van meer vraag naar mentale ondersteuning. Je helpt mensen om zich in het dagelijks leven beter te voelen terwijl je een flinke commissie verdient voor het doorverwijzen van deze mensen. Win-win! Ga je aan de slag met NLP Online Practitioner dan mag je een commissie van € 500 per verkoop verwachten. Je kunt deze cursus promoten via het platform van Plug and Pay.


 3. Thuiswerk Masterclass 3 in 1 + Coaching Traject

  Thuiswerkmasterclass SiteTijdens de Thuiswerk Masterclass 3 in 1 + Coaching leer je alles over SEO, affiliate marketing en online marketing strategieën. Nu er steeds meer mensen online concurreren, is dit een zeer populaire cursus die veel verkocht wordt. Wil jij andere ondernemers helpen met het opstarten van hun bedrijf in online marketing, SEO of affiliate marketing, dan is dit de beste aanbieder voor jou. Je gaat namelijk aan de slag met het promoten van deze cursus via Plug and Pay. Verkoop je een cursus via jouw website of social media kanalen, dan verdien je een commissie die kan oplopen tot maar liefst € 500.

  Je kunt op verschillende manieren verdienen als je aan de slag gaat met high ticket affiliate marketing programma. Je krijgt 30% commissie op elke voorkoop. De laagste commissie is € 150 en hiernaast kun je verdienen door een VIP lidmaatschap te verkopen. Dit levert maandelijkse commissie op. Tot slot kun je de thuiswerk masterclass verkopen. Deze masterclass bestaat uit 25 video’s en levert je € 500 op per verkoop.


 1. Auto.nl

  Auto.nl Site

  Auto.nl is één van de eerste websites die werd gelanceerd voor het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een landelijk bekende site waar 138 dealers bij aangesloten zijn. Via auto.nl is het ook mogelijk om auto’s te leasen. Voor elke verkoop of het afsluiten van een leasecontract via jouw affiliate link, ontvang je een vergoeding. Deze vergoedingen variëren van € 15 tot € 500 per verkoop of lease.

  Voor het promoten van producten van auto.nl gelden er regels. Je mag bijvoorbeeld beperkt gebruikmaken van SEO, e-mail marketing en promotiecodes. Het is wel volledig toegestaan om gebruik te maken van social media marketing voor het promoten van je affiliate links. Je kunt affiliate van Auto.nl worden door je aan te melden bij Daisycon. Het is hierdoor ook mogelijk om deep links te maken. Heb je bijvoorbeeld een potentiële klant die een specifieke auto op het oog heeft, dan kun je voor deze auto een speciale link maken zodat jij een commissie over de verkoop of lease verdient.


 2. Shopify

  Shopify Site

  Shopify is één van de meeste populaire CMS systemen. Hiermee kun je snel en eenvoudig een webshop bouwen en beheren. Steeds meer ondernemers maken gebruik van Shopify, omdat het veel verschillende opties biedt. Je kunt bijvoorbeeld een webshop starten, maar het is ook goed mogelijk om een blog, beoordelingswebsite of cursus te promoten via Shopify. In een notendop kunnen zowel ondernemers, makers en schrijvers terecht bij Shopify voor hun website.

  Omdat de online concurrentie steeds groter wordt, groeit de vraag naar goede websites ook. Ga je dus aan de slag met high ticket affiliate marketing voor Shopify, dan is de kans groot dat je al snel successen boekt. Shopify helpt je bovendien met het opzetten van je affiliate marketing website, waardoor je nog sneller en makkelijker aan de slag gaat. Je kunt je aanmelden bij Shopify zelf om affiliate te worden. Verkoop je het meest complete pakket, dan kun je als affiliate rekenen op een commissie van € 2000. In principe kun je dus al leven van één verkoop per maand als je affiliate wordt van Shopify.


Hoe kan ik zelf andere high ticket affiliate programma's vinden?

Je kunt het beste high ticket affiliate marketing aanbieders vinden door je favoriete merken gericht te benaderen. Je kunt ook simpelweg Googelen op high ticket affiliate marketing programma’s, maar kijk dan niet naar de platformen die advertenties op Google draaien. Meestal kom je dan terecht bij affiliate marketing netwerk. Deze netwerken dienen als tussenpersoon tussen de aanbieder en de adverteerder en biedt de mogelijkheid om de resultaten van elke affiliate link te monitoren. In de meeste gevallen houden affiliate netwerken een klein percentage in als vergoeding voor hun diensten.

Begin je net als affiliate marketeer, dan kan het lonen om naar high ticket affiliate kansen te kijken bij een affiliate marketing netwerk. Op die manier hoef je zelf weinig moeite te doen om een aangepaste link te maken, toegang te krijgen tot professioneel promotiemateriaal en ondersteuning bij vragen. Heb je echter ervaring met affiliate marketing, dan zijn de commissies meestal hoger als je rechtstreeks affiliate van een merk of bedrijf wordt.

Highticketaffiliate Pic2

Welke affiliate marketing producten leveren het meeste geld op?

Er zijn veel affiliate marketing producten die het meeste geld opleveren. Maar er zijn er die zich onderscheiden van de anderen. Een van de meest populaire affiliate marketingproducten is Amazon. Amazon is een van de grootste online retailers ter wereld en biedt een verscheidenheid aan producten aan zijn klanten. Met het partnerprogramma van Amazon kun je een commissie krijgen voor alle aankopen van klanten die je naar hun site stuurt. Heb je een goede website of een social media kanaal met veel volgers, dan kun je als affiliate van Amazon enorm veel geld verdienen. Het is echter lastig om je van de concurrent te onderscheiden, waardoor affiliates vaker kiezen voor andere platformen.

Een ander populair product is ClickBank. ClickBank is een online marktplaats die aanbieders van digitale inhoud verbindt met partners die hen willen promoten. ClickBank heeft duizenden digitale producten, waaronder e-books, video’s, muziek en softwarepakketten die gelieerde ondernemingen kunnen promoten zolang ze voldoen aan de criteria van ClickBank voor kwaliteitsinhoud en klantenservicenormen. Voldoe je aan deze normen, dan is het mogelijk om bij ClickBank een commissie van maar liefst 75% te verdienen. Ten opzichte van andere affiliate programma’s is dit een zeer hoge commissie. Wil je echter echt veel geld verdienen, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij de 5 platformen die wij eerste in dit artikel hebben behandeld. De commissies bij deze aanbieders zijn namelijk het hoogst.

Veel gestelde vragen

High ticket affiliate marketing is een vorm van affiliate marketing waarbij jij je als affiliate richt op het verkopen van producten, diensten en abonnementen met een hoge waarde. Je richt je in dit geval op producten en diensten die meer kosten dan € 100. Omdat de waarde van de producten hoger is, is de commissie die je op verkopen of klikken verdient ook hoger.

Wat verdien je als high ticket affiliate marketeer?

Als high ticket affiliate marketeer verdien je gemiddeld € 500 tot € 2000 per verkoop. Mik je dus op affiliate tickets die een commissie van € 2000 opleveren, dan kun je met enkele verkopen per maand al een passief inkomen opbouwen. Hiervoor is het vaak wel nodig om geld te investeren in marketing, maar dit geld verdien je terug door de commissie op de verkopen.

Kan je rijk worden met affiliate marketing?

Ja, het is mogelijk om rijk te worden met affiliate marketing. Net als bij elk ander bedrijf, is het bij high ticket affiliate marketing echter wel belangrijk om goed onderzoek te doen, een groot netwerk op te bouwen en een betrouwbaar merk op te bouwen. Dit doe je door te investeren in een goede website, eventuele ondersteuning bij marketingcampagnes en het opbouwen van naamsbekendheid met behulp van sociale media.