Internet Succes Gids Review

Veel mensen dromen ervan om een passief inkomen op te bouwen, en het liefste doen ze dat online. Internetsucces. Het wereldwijde web heeft tal van mogelijkheden om een extra inkomen op te bouwen en de Internet Succes Gids kan jou daarbij helpen.

Jacko Meijaard is zo iemand die zijn inkomen op het internet verdient. Hij is niet hoogopgeleid en heeft geen speciale opleiding hiervoor gevolgd. Hij bepaalt helemaal zelf waar en wanneer hij werkt, en kan dus bijvoorbeeld reizen en werken tegelijk.

Hij doet dat met affiliate marketing. Hiermee heeft hij een geweldig maandelijks inkomen opgebouwd en hij gunt dit meer mensen. Hiervoor heeft hij de Internet Succes Gids gemaakt. Binnen 12 maanden bouwde hij een riant maandelijks inkomen op.


Internetsuccesgids Site

Een passief inkomen opbouwen

 Een passief inkomen opbouwen, dat klinkt natuurlijk niet verkeerd. Het geeft alleen een klein beetje een verkeerde indruk. Het lijkt net alsof je er helemaal niets voor hoeft te doen. Maar dat is niet het geval. Jacko legt dat allemaal haarfijn uit, en hij kan je ook nog vertellen wat een passief inkomen dan wel inhoudt.

Daarnaast geeft hij je maar liefst 32 verschillende manieren om een passief inkomen op te bouwen. Van beleggen tot crowdfunding en van YouTube filmpjes tot affiliate marketing. Hij legt uit wat de voordelen en de nadelen zijn, en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn met jouw keuze. Hij geeft daarbij natuurlijk ook algemene tips en tricks.

Affiliate marketing met Jacko

Jacko verdient zijn passieve inkomen met affiliate marketing. Hij heeft een strategie ontwikkeld waarmee hij erg succesvol is, en hij wil die strategie graag met andere mensen delen. Hij doet dit aan de hand van video’s. Dan neem jij de informatie het snelste en het makkelijkste op, en het is duidelijk en overzichtelijk.

Vaak bevatten dit soort cursussen heel veel nuttige informatie, maar weet je aan het einde ervan eigenlijk nog niet hoe je nou moet beginnen. Jacko vangt dat op door alles stapsgewijs uit te leggen en jou ook de stappen te geven, die jij moet nemen, om jouw eigen affiliate marketing business op te zetten.

Groeien als mens en als professional

Als jij een passief inkomen wil opbouwen, dan dien jij iets te veranderen of aan te passen in jouw leven. Het is dan niet voldoende om dat alleen maar zakelijk te doen. Jouw instelling en mentaliteit dient te veranderen. Wanneer jij groeit als mens, dan zal jouw professionele succes ook groeien. En wanneer dit gelijk opgaat, dan kan jij er het meeste uithalen.

100% vrij dankzij Internet

Jacko deelt dan ook zijn levenslessen met jou. Jij kan daardoor nieuwe inzichten krijgen, en kan ook voorkomen dat jij dezelfde fouten als hem maakt, waardoor je veel tijd, moeite en geld bespaard wordt. Deze levenslessen lijken niet meteen iets met het opbouwen van een passief inkomen te maken te hebben, maar zijn wel essentieel voor jouw succes.

Kennis en kunde in de kennisbank

De Kennisbank van Jacko is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Je vindt snel, precies de onderwerpen die je zoekt, en alle bijbehorende informatie. Je vindt daar ook weer artikelen en blogs om jou meteen op weg te helpen met het starten van jouw eigen affiliate marketing business.

Je komt natuurlijk veel begrippen tegen, die niet altijd even duidelijk zijn. Vakjargon moet je immers leren. Dat wordt heel makkelijk voor jou gemaakt met de Begrippenlijst van Jacko. Hierin verklaart hij alle woorden, waardoor jij het allemaal nog beter begrijpt, en ook nog sneller jouw weg kan vinden.

De Blog helpt hier ook bij. Vol met informatie, tips, nieuwe ontwikkelingen en andere nieuwtjes. Hier vind je ook de nieuwste publicaties uit de kennisbank en de nieuwste podcasts. Die zijn overigens ook erg leerzaam, interessant en leuk om te luisteren. Tussen de bedrijven door steek je er een hoop van op.

Steun en hulp van de community

Op de website vind je ook een forum. Hier vind je niet alleen alle cursisten, maar alle mensen die dankzij Jacko en zijn Internet Succes Gids met affiliate marketing begonnen zijn. Je kan hier vragen stellen, om feedback vragen, elkaar helpen, ondersteunen en motiveren. Dat maakt het allemaal een heel stuk leuker, en samen kan je meer dan alleen. Hier vind je ook Trainingen, Events en Coaching.

Trainingen van de Internet Succes Gids

De Internet Succes Gids bestaat eigenlijk uit 4 verschillende trainingen.

De basiscursus is Affiliate Marketing Revolutie 5.0. Dit zijn 11 modules bestaande uit in totaal 73 lessen. Je bekijkt de video’s en ontdekt hoe je stap voor stap een affiliate marketing website opzet. Je bouwt jouw eerste winstgevende affiliate website en je gaat deze vervolgens ook opschalen, om zo meer kliks, bezoekers en commissies te krijgen. Er worden geregeld welkomstcadeaus bij deze cursus gegeven, en het loont zich ook om de website in de gaten te houden voor aanbiedingen voor deze cursus.

Je kan ook kiezen voor een training Affiliate Marketing Insight. Dit zijn 2 modules, met 23 lessen, en je leert er hoe je een 100K mindset krijgt. De verschillende masterclasses geven jou meer inzicht in het gebruik van zoekwoorden, vertellen jou over crypto en leren jou over copywriting.

De audiocursus 10K P/M Mindset gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling en geeft jou ideetjes om met jouw online business 10K per maand kan verdienen. Dat zijn natuurlijk meer ideeen dan alleen maar affiliate marketing. De juiste mindset gaat over jou persoonlijk, over sporten en lifestyle, en over de zakelijke kant van jouw leven.

De 10K Club bestaat uit 5 modules en 67 lessen. Hier leer je allerhande marketing hacks, krijg je case studies, en je kan hier Coaching Calls opnames terugluisteren, Masterclasses volgen, en groepscoaching sessies terugkijken.

Affilaite marketing cursus Pic2

Coaching met Jacko

Jacko doet het allemaal niet meer alleen, maar heeft een geweldig team om zich heen verzameld. Allemaal om jou vooruit te helpen en te woord te staan. Je kan dan ook persoonlijke coaching aanvragen. Het kan dat het online nog wat onduidelijk voor jou is of dat jij geen keuze kan maken. Dan is het fijn om even van iemand af te kunnen bouncen.

Je kan dan zelf aangeven in de agenda wanneer jij graag gebeld wil worden. Tijdens het gesprek kijken jullie samen naar de moeilijkheden die jij ondervindt en hoe jij daarmee aan de slag kan, om toch succesvol te worden met jouw geld online verdienen.

Conclusie Internet Succes Gids

De Internet Succes Gids ziet er in eerste instantie goed uit. Met een duidelijk stappenplan en veel informatie om jou op weg te helpen. Het is een beetje jammer dat er nergens echt prijzen staan aangegeven. Met een beetje geluk is er een aanbieding, en dan kan je voor rond de veertig euro de training volgen.

Het is ook fijn dat je op het forum met andere cursisten kan communiceren en zelfs contact met Jacko en zijn team hebt. Ook de telefonische hulp, door middel van een Clarity Call zijn erg handig. Er is ook een niet-goed-geld-terug regeling, maar in het forum wordt wel duidelijk dat je daar soms achteraan moet gaan.

Dankzij datzelfde forum heb jij wel heel veel hulp en ondersteuning. Het is een echte community met een goed supportsystem. Zorg dat je de kosten duidelijk hebt voor je met de Internet Succes Gids in zee gaat, en stel eventuele vragen die je hebt eerst in het forum. Dan kan de Internet Succes Gids een hele goede stap zijn om jouw eerste stappen met online geld verdienen te zetten en om zo een passief inkomen op te bouwen.