Affiliate Marketing Roadmap Review

Vele bloggers gingen jou voor. Allemaal gebruiken ze Affiliate Marketing Roadmap om hun blogs te monetizen. Je denkt misschien dat je een blog kan beginnen, volgers krijgt, en dat je dan geld verdient. Maar zo kort door de bocht is het niet. Er zijn mensen met duizenden volgers, die geen cent verdienen met hun blogs of vlogs.

De Affiliate Marketing Roadmap helpt jou om een passief inkomen op te bouwen en te verdienen aan de content die jij maakt en gemaakt hebt. Aan een goed affiliate marketing artikel kan je namelijk heel lang geld verdienen, zonder dat je er nog omkijken naar hebt.

Affiliate Marketing Roadmap begrijpt dat er in een blog ontzettend veel werk gaat zitten, en ook hoe moeilijk het dan kan zijn om daar geld uit te genereren. Het is niet alleen fijn om gemotiveerd te worden, want je bent duidelijk niet de enige die hier tegenaan loopt, maar ook om een handvat te krijgen om mee verder te werken.


DaniqueBras Site

Een passief inkomen opbouwen

Gewoon maar linkjes plaatsen, is niet voldoende om een passief inkomen te creëren. Je wil kiezen voor affiliate links die voor conversie zorgen. Conversie betekent op een website dat jouw bezoeker een actie onderneemt. Met de Affiliate Marketing Roadmap leer jij welke affiliate links voor conversie zorgen, waardoor jij dus een extra inkomen kan opbouwen.

Het mooiste is dat de content die je al hebt gemaakt, gewoon nog aangepast kan worden, waardoor jij niet voor niks hebt gewerkt, en alsnog kan verdienen aan jouw bestaande content.

The-Affiliate-Roadmap centeredPic

Wat heb jij aan de Affiliate Marketing Roadmap

Aan het einde van de cursus heb jij een hele nieuwe skill set. Je begrijpt precies wat affiliate marketing nu eigenlijk inhoudt en hoe jij een passief inkomen kan genereren. Je leert over alle legale aspecten van affiliate marketing en hoe jij jezelf kan indekken tegen eventuele klachten.

Het is ook belangrijk om de juiste affiliate partners te vinden. Zodat het allemaal blijft werken, ook als jij niet actief ermee bezig bent. Je leert ook hoe je strategisch linkjes maakt en plaatst. En natuurlijk leer je ook hoe je bepaalt welke posts van toepassing zijn en hoe je die kan combineren met de linkjes.

Je wil geld verdienen vanaf het moment dat je op de publish-knop klikt. Zo werkt het natuurlijk in de praktijk niet helemaal, maar bij benadering krijg je dat wel voor elkaar. Het belangrijkste is misschien nog wel dat je leert fouten te vermijden. De Affiliate Marketing Roadmap toont jou hoe je fouten kan voorkomen, en welke fouten dat dan precies zijn.

Tracie de vrouw achter Affiliate Marketing Roadmap

Tracie hield zelf van bloggen en hielp mensen met financieel advies. Natuurlijk wilde zij zelf ook zoveel mogelijk blijven leren, en zo kwam ze uit bij affiliate marketing. Nadat zij zich daar flink in had verdiept, en ook een aantal fouten gemaakt had, ontdekte zij de ultieme manier om een passief inkomen op te bouwen.

Tijdens haar zoektocht naar antwoorden, schroomde zij niet om vragen te stellen aan andere bloggers, maar niemand die de moeite nam om een antwoord te sturen. Tracie was met haar blog al erg actief met het helpen en ondersteunen van andere mensen, en vond het onbegrijpelijk dat zij zelf geen advies, raad of hulp van andere bloggers kreeg.

Dat wil zij niet voor anderen. Het wereldwijde web is groot genoeg voor iedereen om een graantje mee te pikken en een extra, passief inkomen op te bouwen.

Wat heeft Affiliate Marketing Roadmap te bieden

Affiliate Marketing Roadmap bestaat uit 7 modules, die allemaal over verschillende onderdelen, maar wel stapsgewijs, over affiliate marketing gaan. Daarnaast krijg je ook nog drie bonussen.

DaniqueBrasReviewPics1

Module 1. Een introductie over affiliate marketing

Je leert affiliate marketing begrijpen. Je leert de waarheid over de inkomensrapporten die je overal vindt. Je leert hoe het werkt en hoeveel je kan verdienen. De mythes rondom bepaalde niches en het bijkomende inkomen. En aan het einde begrijp je waarom iedere blogger affiliate marketing moet doen.

Module 2. De legale kant van affiliate marketing

Na het doorlopen van deze module weet jij hoe jij je legaal kan indekken tegen onder meer klachten. Je leert ook hoe je ervoor kan zorgen dat je geen problemen met Google krijgt wanneer je links tagged. Je leert ook begrijpen hoe de belastingen werken en hoe jij jouw inkomen eigenlijk goed bij kan houden.

Module 3. Affiliate partners en links vinden

Je krijgt snel door welke producten perfect bij jouw website passen. Hoe dat je affiliate partners vindt, en hoe je linkjes kan gebruiken, ook als je geweigerd wordt. Hoe je goede affiliate links voor jouw website maakt, en welke plug-ins je nodig hebt om affiliate marketing eenvoudiger te maken.

Module 4. Affiliate Partner Netwerken

Je krijgt haarfijn uitgelegd hoe je onder meer Amazon, maar ook andere handige affiliate partner netwerken kan vinden en gebruiken.

Module 5. Blogs die werken

Deze module toont jou hoe jij blogs kan maken die zorgen voor meer conversies, waarmee jij meer kan verdienen. Hoe jij dan affiliate links in jouw blogs kan zetten. Hoe je alternatieve blogs voor jou aan het werk zet. Hoe je een effectief interview en een review schrijft. En vooral ook welke producten je niet zomaar af moet schrijven.

Module 6. Marketing strategieën en ideeën

Dankzij module 6 zal jij veel voorkomende fouten niet maken. Welke producten goed zijn om te promoten op jouw website. Strategieën om meer kliks en conversies te krijgen. Hoe jij jouw social media en e-mailmarketing effectief kan gebruiken.

Module 7. Tracking en analyse

Je leert conversies begrijpen en te berekenen. Je maakt kennis met het trackingcookie. Je leert welke tools handig zijn om te gebruiken. Hier wordt ook gekeken naar een casestudie; De kracht van een betaalbaar product.

Bonussen

Je krijgt bij de cursus ook nog drie bonussen. Je krijgt de Affiliate Partner Tracker, de Affiliate Conversie Calculator, en toegang tot een besloten Facebookgroep erbij. Je hebt dan alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing binnen handbereik.

DaniqueBrasReviewPic2

Conclusie Affiliate Marketing Roadmap

De Affiliate Marketing Roadmap blijkt alles te bieden wat jij nodig hebt om succesvol te worden met jouw blog. Het is duidelijk en overzichtelijk en je wordt behoed voor het maken van algemene fouten, waar iedereen tegenaan loopt. Dat alleen maakt het de cursus al meer dan waard.

Veel van de informatie kan je ook zelf vinden en bedenken, maar het is veel handiger dat je het allemaal bij elkaar krijgt, in de volgorde die werkt, en dat je die krijgt van iemand met ervaring, zodat jij ook zeker weet dat deze methode werkt.

De Affiliate Marketing Roadmap is transparant over de kosten, je krijgt er bonussen bij, en je er is een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je kan dus eerst alles bekijken, voor je besluit ermee door te gaan. Ook als jij je nog niet hebt aangemeld, dan krijg je al een duidelijk overzicht van wat je kan verwachten.

Zeker voor mensen die al een blog hebben, is de Affiliate Marketing Roadmap superhandig. Je hebt het frame al en je hoeft het vervolgens alleen nog maar in te vullen, met de Affiliate Marketing Roadmap als leidraad.

Probeer het 30 dagen uit, en als het jou niet bevalt, dan vraag jij je geld terug. Je zal zien dat je er toch een heleboel aan hebt.